Magyar Péter szerint a Karmelitában megírt forgatókönyv alapján készült el Varga Judit interjúja

Magyar Péter egy Facebook-posztban reagált Varga Judit tegnap esti interjújára, amit volt felesége Hajdú Péternek adott.

Mint, ahogy arról a Blikk beszámolt, a volt igazságügyi miniszter szerdán Hajdú Péter vendége volt a Frizbiben, ahol hosszasan kitalált a kapcsolatukról volt férjével, a beszélgetés során eddig még nem ismert, megdöbbentő dolgokat állított Magyarról.

Varga szavaira már sokan reagált eddig a közéletből, azonban egészen idáig volt férje nem nyilatkozott az elhangzottakkal kapcsolatban. Magyar Péter most egy Facebook-posztban fejtette ki a véleményét.

„Tehát miközben Rogán Antal volt üzlettársa, Hajdú Péter tegnap a Karmelitában megírt forgatókönyv alapján előkészítette a bulvárinterjút, az ügyészség a cselekvés látszatát keltve meghallgatta a Schadl-Völner és társai ügyben a volt igazságügyi minisztert. Erről persze a propaganda elfelejtett tegnap beszámolni.”

Hirdetés

– írta a posztban, majd kiemelte, hogy szerinte mi állhatott az interjú hátterében:

„Az ügyészség mai bejelentése után már jobban érthető, hogy miért volt olyan sürgős tegnap este kirakni a videót, amiben mindenről szó esett, csak éppen az embereket valójában érdeklő kegyelmi botrányról és a kormánytagokat érintő korrupciós bűnügyről nem.”

Végül pedig Iványi Gábor ügyészségi beidézéséről is szót ejtett:

„Mennyire kell ahhoz lelketlennek és cinikusnak lenni, hogy a magyar ügyészség az egyik egyház vezető lelkészét, Iványi Gábort, Nagycsütörtökre, az utolsó vacsora napjára idézze meg gyanúsítotti kihallgatásra?!”

Hirdetés