Most először beszélt függőségéről Peller Anna


Vissza

ma 10:45

Peller Mariann már édesanya volt, amikor észrevette, hogy amit addig ártatlan szórakozásnak hitt, több annál, uralkodik rajta.

„A Lélekközösség című rádió műsorom legutóbbi vendége egy addiktológiai konzultáns volt. Épp arról beszélgettünk, hogy mindenki függ valamitől, amikor én is színt vallottam arról, hogy sokáig mennyire nem voltam tisztában saját magammal, ami a függőséget illeti. Később rájöttem, nem jó hogy euforikus örömet érzek ha vásárolhatok. Az egész rituáléban főleg a kreativitást szeretem. Párosítani a megvásárolt új ruhákat, cipőket és táskákat a már meglévőkkel.

Hirdetés

Az évszakváltásokat vártam a legjobban, de volt egy nagy vásárlási hullámom azt követően is, amikor a második gyerekem születését követően sikerült lefogynom. Ma már persze tudom, hiányzott valami az életemből. Ezt azzal helyettesítettem, hogy táskákat csinos ruhákat cipőket és fülbevalókat gyűjtöttem” – mondta el a Bestnek őszintén a műsorvezető, aki szerint a gyerekkorban gyökeredzett az egész probléma. A tágabb rokonság legkissebjeiként ugyanis folyton örökölt ruhákban jártak testvérével. Ráadásul a legtöbb rokon gyermek fiú volt…

forrás