Ebben a pillanatban érkezett Katalinról: kiderült, mi okozhatta a hercegné rákját?

Borzalmas hírre ébredt nem csak a brit királyi család, de egész Nagy Britannia is, mikor Katalin hercegnét rákbetegséggel diagnosztizálták. A hír nagyon rosszul érintette őt és Vilmos herceget is, de a nyilvánosság előtt megpróbáltak összeszedettnek mutatkozni. A betegség tényét egy videóban jelentette be, melyben elárulta, hogy sokként érte a hír, de mindent megtesz, hogy felépüljön és legyőzze az iszonyatos betegségét.

A különböző portálok folyamatosan azon vannak, hogy rájöjjenek, pontosan milyen rákkal is néz szembe a hercegné. A Daily Mail valóságos nyomozást indított a kérdés megválaszolására. Katalin gyermekkori betegségeit áttekintve azt találták, hogy lehet összefüggés korábbi és jelenlegi betegségei között.

Gyermekkori betegsége lehet állapota hátterében?

Először egy, a hercegné fején található hegre hívták fel a figyelmet, melyről kiderült, hogy egy gyerekkori műtét eredménye. A műtét okát azonban Katalin nem szívesen árulta el, mondván, hogy magánügyként szeretné kezelni és nem releváns mostani diagnózisához. A találgatások azonban folytatódtak, egyelőre eredménytelenül.

Mindezek alatt Sarah Ferguson, Katalin szintén rákkal küzdő barátnője ezt üzente a hercegnének közösségi oldalán:

Hirdetés

„Minden gondolatom és imám a walesi hercegnével van, mialatt elkezdi a kezelését. Tudom, hogy a családja szeretete körül fogja őt venni, és mindenki a lehető legjobb eredményért imádkozik. Mint valakit, aki megvívta már a maga csatáit a rákkal az elmúlt hónapokban, csodálattal tölt el, ahogyan nyilvánosan beszélt a diagnózisáról, és tudom, ez rendkívül jót fog tenni a tudatosság növelésében. Remélem, most kap elég időt, teret és intim szférát a gyógyuláshoz” – írta a barátnő, ezzel arra kérve mindenkit, hogy ne áskáljanak Katalin múltjában.