Most jött a drámai hír! Súlyos dolgokat árult el a sebész Katalin hercegnő betegségével kapcsolatban

Mint azt az atv.hu is megírta, hetek óta a fél világ azt találgatta, hova tűnhetett Katalin hercegné, akit a januári hasi műtéte óta nem lehetett látni a nyilvánosság előtt. A hercegné péntek este egy videóüzenetben szólalt meg karácsony óta először, és bejelentette, hogy daganatos megbetegedést találtak a szervezetében. Elmondása szerint a rákot azután fedezték fel, hogy a hasi műtéten átesett, amiről szintén nem közöltek részleteket, ahogy arról sem, hogy pontosan milyen típusú rákbetegségben szenved.

Kulja András szerint Katalin hercegné állapota „viszonylag komoly” lehet. Leszögezte, hogy a beteg vizsgálata nélkül nem mondhat semmi konkrétat egy orvos. azonban az alapján, hogy először jóindulatúnak hitték az elváltozást, akár arra is lehet következtetni, hogy olyan helyen volt a tumor, ahol nem tudtak mintát venni, ezért döntöttek inkább a műtét mellett – írja a szeretlekmagyarorszag.hu.

A sebész szerint hivatalosan adjuváns kemoterápiának hívják a daganat eltávolítása utáni kezelést. Ezt bizonyos daganatok esetén azért alkalmazzák a beavatkozás után, hogy a mikroszkopikus, pár sejtből álló áttéteket elpusztítsák.