Zimányi Linda bevállalta, smink nélkül mutatta meg magát. Többek átverésre gyanakodtak, mert nem ismerték fel

.
Sztárok Admin Monday 20th May 2024

Zimányi Linda, aki ismert a gondosan megválogatott megjelenéséről és stílusáról, ritkán látható smink nélkül, különösen nem nyilvános platformokon. Azonban most változtatott szokásain, és egy merész lépéssel, smink nélküli arcát mutatta meg a világnak közösségi oldalán. Az Instagramon közzétett szelfijén Linda teljesen természetes állapotában, smink és filter használata nélkül tárja a közönség elé igazi szépségét.

A kép mellé csak annyit írt: Waiting for summer, azaz A nyarat várva

Ez a bátor gesztus sorra vonzza a pozitív visszajelzéseket a követőitől. A bejegyzés alatti kommentek között számos dicsérő üzenet található, amelyek kiemelik, hogy Linda természetes szépsége még lenyűgözőbb, mint sminkkel készített fotóin. Rajongói szerint a modellnek jól áll a természetesség, és ezzel a lépéssel inspirálhatja követőit is, hogy bátran vállalják fel saját természetes arcukat.

Hirdetés

Zimányi Linda ezzel a gesztussal nem csak a természetes szépség fontosságát hangsúlyozza, hanem azt is, hogy a valódi szépség belülről fakad, és nincs szükség állandóan külsőségekre a megfeleléshez. A modell bátor lépése így nem csupán a saját magabiztosságát mutatja be, hanem erőteljes üzenetet is közvetít a közösségi média felhasználói számára.

6.7 ezer Megosztás
.

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

document.getElementsByTagName("head")[0].appendChild(s); })();