Súlyos döntést hozott Ördög Nóra és Nánási Pál

Sztori Admin Wednesday 8th May 2024

Két év után bezárjárk a balatonfüredi kisboltjukat Ördög Nóráék, ugyanis belátták: nincs elég idejük rá. A füredi üzlet már tavaly októberben bezárt „technikai okok miatt”, most azonban a műsorvezető bejelentette, hogy már nem is fog kinyitni. 

Balatonfüreden két szezont működtünk, de azt hiszem, az idei év arról szól, hogy racionalizáljuk a rengeteg feladatunkat, és az egyik ebből az, hogy fájó szívvel, de el kell engednünk a füredi boltot. Azt kellett felmérnünk, hogy nem tudunk ott elég időt tölteni. Hiába van a Balaton partján, sajnos, messze van tőlünk és Akarattyától is, ahol a másik két boltunk és a nyaralónk is van. Nagyon megterhelő a folyamatos ide-oda utazgatás

– árulta el a Blikknek Ördög Nóra, hozzátéve, hogy „azt az örömöt, amit egyébként első körben adott nekünk a Balaton, sajnos, egy kicsit elveszítettük emiatt.”

A műsorvezető bevallása szerint férjével, Nánási Pállal közösen döntötték el, hogy „jó lesz nekik ott, Akarattyán.”

Most döntöttük el, hogy nem nyitjuk meg újra, a következő nyári szezonban zárva marad

– jelentette be, és azt is megjegyezte, hogy számukra ez egy sikeres történet és egy szép kisbolt volt, ami jól is működött. Maguk miatt azonban muszáj volt meghozniuk ezt a döntést.

Hirdetés
2.7 ezer Megosztás
.

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

document.getElementsByTagName("head")[0].appendChild(s); })();