Nem titkolja tovább új kedvesét Molnár Gusztáv – Elájulsz ha meglátod ki Ő, ÍME a titokzatos hölgy:

.
Érdekes Admin Monday 20th May 2024

Molnár Gusztáv, az ismert színész, nyíltan beszélt nehéz múltjáról és arról, hogy hogyan sikerült újra értelmet találnia az életében egy elvonókúra után.

Gusztáv végigcsinált egy elvonókúrát, ami után emberfeletti fegyelemmel és kitartással fordult az élete jobbra. A szakmájában is új lehetőséget kapott, jelenleg a kassai Thália Színházban próbálja Az ember tragédiáját, ami miatt hétköznapokat Kassán tölti, és csak hétvégente tud Budapestre feljárni.

Hirdetés

„Végre van munkám, jövőképem, s van mellettem valaki, akit tudok szeretni… Jelenleg a kassai Thália Színházban próbálom Az ember tragédiáját, ami azzal jár, hogy a hétköznapokat a településen töltöm, egy színészlakásban élek, és csak hétvégente tudok feljárni Budapestre. Ebből adódóan a párommal sem tudunk sülve-főve együtt lenni, jelenleg távkapcsolatban élünk” – mesélte Gusztáv a Blikknek.

Az új kapcsolatát a színész lassabban és tudatosabban építi fel, ami szerinte egy érettebb, felnőttebb viszonyt eredményez. “Eddig minden kapcsolatát nagyon intenzíven kezdte, de most – a távolságnak köszönhetően – lassabban zajlik ez a folyamat. Ennek köszönhetően úgy érzi, végre egy felnőtt kapcsolatban van,” hangsúlyozza.

Hirdetés

Nemrégiben úgy döntött, nyilvánosságra hozza kapcsolatát, és bemutatta titokzatos kedvesét az rtl.hu-nak. “Szépen, lassan a barátságból szerelem lett. Az elmúlt egy hónapban mondtuk ki egymásnak, hogy egy pár vagyunk,” mesélte Gusztáv, hozzátéve, hogy a hétvégéket mindig együtt töltik, és igyekeznek minőségi időt együtt eltölteni.

Közös fotón Molnár Gusztáv és szerelme

5.6 ezer Megosztás
.

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

document.getElementsByTagName("head")[0].appendChild(s); })();