Berki Mazsi új szakmát választott…Berki vajon mit szólna ehhez?

.
Érdekes Admin Monday 20th May 2024

Berki Mazsi, a közismert influenszer és sztáranyuka, új karrier útját járja be: az ingatlanügynöki pályát választotta, és nem is akármilyen szegmensben, hiszen a luxus lakások értékesítésére specializálódik. A TV-személyiség ezzel újabb izgalmas fejezetet nyit életében, és bár sokan meglepődtek, amikor Mazsi lakásnézőben jelent meg, kiderült, nem saját magának keres otthont, hanem mint ingatlanos készülődik a jövőbeli feladataira.

A váltás hírét a TV2 is megerősítette, jelezve, hogy Mazsi mostantól a luxusingatlanok piacán próbál szerencsét. Az influenszerként is ismert Mazsi számára ez a változás nemcsak szakmai, hanem személyes kihívást is jelent, hiszen teljesen új területre lép. “Az életemben egyik változás hozza a másikat, most újabb mérföldkőhöz értem: ingatlanosnak tanulok” – osztotta meg közösségi oldalán, jelezve, hogy készen áll arra, hogy új kihívások elé nézzen.

A tervek szerint Mazsi a luxuspiac legmagasabb szegmensében fog dolgozni, ahol a lakások árai az alsó hangon is 350 millió forinttól kezdődnek. A sztáranyuka már el is kezdte a szükséges képzéseket és felkészülést, hogy sikeresen tudjon helyt állni az ingatlanos szakmában. Egy videóban meg is mutatta, hogy mentorától tanulva milyen ingatlanokkal foglalkozik majd, és mennyire izgatottan várja az új kihívásokat.

Berki Mazsi célja, hogy a legjobb legyen ebben a szakmában, és hálás a rajongói támogatásáért, akik visszajelzéseivel segíthetik őt a fejlődésben. “Lehetne ezeket az energiákat valami jóba csatornázni?” – kérdezte, kifejezve, hogy nyitott a konstruktív kritikára és tanácsokra.

Mazsi új karrierje nemcsak számára nyújt izgalmas lehetőségeket, hanem azt is jelzi, hogy sosem késő új utakat kipróbálni és a változásokat magunk javára fordítani. A luxusingatlanok világa új kihívásokat és lehetőségeket tartogat számára, amelyek révén nem csak sikeres karriert építhet, hanem személyes álmaihoz is közelebb kerülhet.

2.2 ezer Megosztás
.

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

document.getElementsByTagName("head")[0].appendChild(s); })();