Ez a csinos hölgy volt Freddie Mercury egyetlen női szerelme: így néz ki napjainkban, 72 évesen!

.
Érdekes Admin Monday 20th May 2024

A rockzene történetében kevesen mondhatják el magukról, hogy olyan mély nyomot hagytak, mint Freddie Mercury, a Queen együttes énekeseként. Az énekes életében sok férfi megfordult, mégis csak egyetlen nő állt a szív közelében olyan mélységesen, mint egy igaz szerelmes partner.

Ez a hölgy nem volt más, mint Mary Austin. A kettejük közötti különleges kapcsolatot a nemrég bemutatott “Bohém Rapszódia” című életrajzi film is méltatja, ahol Rami Malek zseniálisan formálja meg Mercury karakterét. De vajon ki volt Mary Austin valójában, és hogyan lett Mercury életének ennyire fontos részévé?

1969-ben, egy londoni butikban ismerkedtek meg. A rögtönzött találkozás annyira mély nyomot hagyott mindkettejükben, hogy nem sokkal később már az eljegyzésükről is hallani lehetett. Bár a kapcsolatuk nem koronázta házasság, az összetartásuk és a bizalmas viszonyuk töretlen maradt éveken át. Freddie élete során bármikor fordulhatott Maryhez, és ő is viszonzásra talált nála menedéket.

Freddie halála előtt vagyonának jelentős részét, felét Maryre hagyta, ami jelzi, milyen fontos szerepet töltött be az énekes életében. A kettejük közötti mély köteléket a “Love of My Life (Életem szerelme)” című dal is tükrözi, amit Mercury Marynek ajánlott.

Mary Austin nem csak Mercury életében játszott fontos szerepet, de a zenetörténetben is örök helyet foglalt el, mint az a nő, aki meghódította a rock királyának szívét. Emlékezetes és megindító történetük tovább él az évtizedek során, a dalokon és a filmeken keresztül.

Hirdetés

És így néz ki Mary Austin napjainkban:

4.7 ezer Megosztás
.

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

document.getElementsByTagName("head")[0].appendChild(s); })();