Hoppá! Gáspár Evelin bepasizott, itt a bizonyíték

Csak úgy ragyog legújabb fotóin Gáspár Evelin, aki nem titkolja tovább: újra rátalált a szerelem.

Gáspár Evelin első igazán komoly kapcsolata tavaly nyáron, két év után ért véget. A szakítás nagyon megviselte a showman idősebbik lányát, hosszú hónapok kellettek ahhoz, hogy elgyászolja ezt a szerelmet. A tanulásba, a munkába menekült, nem is akart ismerkedni, de Ámor már csak ilyen, akkor találta el, amikor a legkevésbé számított rá. 

Hirdetés

Saját magát buktatta le Gáspár Evelin

Nem könnyű annak, aki a Gáspár lányok párjaként bekerül Győzike családjába, de Varga Attila kiállta a próbát. A fiatal vállalkozó és Evelin 2021 nyarán esett szerelembe egymással, de mivel mindketten csalódtak már korábban, így csak hónapokkal később vállalták fel kapcsolatukat a nyilvánosság előtt. Onnantól egymás után lépték a szinteket: összeköltöztek, együtt rendezték be a lakást és Attila nem hiányozhatott egy családi szülinapról, nyaralásról sem. Sőt, vállalta a szereplést Evelinnel a TV2 Párharc műsorban, ott is úgy tűnt, nagyon harmonikus a kapcsolatuk, jól kiegészítik egymást. Már mindenki az eljegyzés bejelentését várta, amikor eltűntek a közös fotók a showman lányának közösségi oldaláról. S bár sokáig egyikőjük sem szólalt meg a szakításról, pár héttel később Evelin megtörte a csöndet:

Ez a szakítás lehet, jót tett nekem… Erről nem igazán beszélek, de majdnem két év után lezártam a párkapcsolatot. Ez lehet, hogy felszabadított. Nagyon fájt, nagyon rossz volt, de hát megy az élet tovább…

– mondta a Bulvár Stop című műsorban.

Hirdetés

Az elválás nagyon érzékenyen érintette Győzike nagyobbik gyermekét, aki tavaly év végén kezdte azt érezni, hogy újra nyitott a szerelemre, ami úgy látszik rá is talált.

Mert mikor máskor, mint Valentin napon két fotóval tette egyértelművé, hogy újra van párja. S bár a szerelmét nem mutatta meg, de azt igen, mekkora vörös rózsacsokorral lepte meg.