Till Attila kínos köszöntője: Csonka András zavarban

Még a sztárok sem mentesülnek a kellemetlen pillanatok alól, mint ahogyan azt Till Attila és Csonka András esete is bizonyítja. Till Attila egy születésnapi videóval köszöntötte fel barátját, Csonka Andrást, ami a színész számára kínos és megalázó élményt okozott.

A sztárvilágban gyakoriak az ilyen típusú tréfák és vicces köszöntések, amelyek olykor kényelmetlen helyzetbe hozhatják a középpontban álló személyt. Ez a fajta humoros, de néha kifogásolható megnyilvánulás jól mutatja, hogy a hírességek közötti kapcsolatok is tartalmazhatnak szurkálódást és szelíd megtréfálást.

Csonka András reakciója, “Juj, de megalázó ez”, kifejezi azt a zavart, amelyet egy ilyen publikus és váratlan köszöntő okozhat. Bár Till Attila szándéka bizonyára jóindulatú volt, a videó hatására Csonka András kényelmetlen helyzetbe került. Ez az eset rámutat arra, hogy a sztárok közötti barátságokban is előfordulnak olyan pillanatok, amelyek akár a nyilvánosság előtt is kínosnak bizonyulhatnak.

„Nem ma van, de mi ma ünnepeltük! Boldog szülinapot Bandi!!!” – írta a videóhoz, amin az a bizonyos január 16-ai ünnepi vacsora látható, amin a nagy napot ünnepelték.
A videó legkínosabb része az, mikor a színész véletlenül ráköp az égő gyertyára, ezzel eloltva azt. Szerencsére kívánságát megmentették, hisz a gyertya újból meggyújtásra került, de a videó örökre megmaradt és már Till Attila követői is kacaghatnak rajta.

Hirdetés