1 perce érkezett! EZ ám a hatalmas fordulat! EZT mondta Krausz Gábor és Mikes Anna az esküvőjével kapcsolatban.. Az emberek most kiakadtak:

Lehetséges, hogy Krausz Gábor és Mikes Anna hamarosan fontos hírt osztanak meg velünk, amely akár az oltár előtti esküvőig is elvezethet, miután a sztárséf megtalálta a boldogságot Tóth Gabi utódjaként a profi táncos személyében? A Bors által kikérdezett hírességek jósnője szerint nem kizárt, hogy a páros hamarosan közös jövőjükről szóló izgalmas bejelentést tesz, ami akár a házasságkötésig is elvezethet.

Válásról, szerelemről és szülőségről is beszélt Krausz Gábor az Ilyen az élet című sorozatunk legújabb epizódjában. A sztárséf elmondta, hogy Tóth Gabival való válásukat kezdetben gyászfolyamatként élte meg, hiszen úgy érezte mintha meghalt volna az egyik fele. Az édesapa ezenkívül azt is elárulta, hogyan viseli a helyzetet Gabival közös lányuk, Hanna, de Mikes Annával való kapcsolatáról is őszintén és szeretettel mesélt Palikéknak a Dancing with the Stars tavalyi győztes.