A nő ellenőrzi a rejtett kamerát, és rájön, hogy az anyósa éjjelente besurran a hálószobájába

Képzeld el, hogy telepítesz egy alkalmazást, ami segít abban, hogy jobban aludj, csakhogy pont az ellenkezője történik. Pontosan ez történt egy nővel, amikor telepített egy alváskövető alkalmazást.

Egy Rosa nevű TikTok-felhasználó meglepődött, amikor furcsa suttogást hallott a horkolása közepette. Ez olyan sokkoló felfedezéshez vezetett, amire nem számított!
A felfedezés miatt sok közösségi médiafelhasználó elgondolkodott azon, hogy mi okozhatta ezt a bizarr viselkedést.

Arra is kíváncsiak lettek, hogy vajon mit fog tenni Rosa most, hogy megtudta az igazságot. Olvass tovább, hogy többet megtudj erről a felkavaró és idegőrlő helyzetről.

A titkos kamera megdöbbentő dolgot rögzített

Rosa videója gyorsan vírus szerűen terjedt a közösségi médiában, több millió megtekintéssel a TikTok-on. A sokkoló felvételen a TikToker döbbenten és hitetlenkedve látható, miközben egy szöveges átfedés tájékoztatott a helyzetről.

Hirdetés

Rosa elárulta, hogy letöltött egy alváskövető alkalmazást, és ahelyett, hogy a horkolását hallotta volna, valami egészen mást hallott! Hogy kiderítse, mi történt, Rosának saját kezébe kellett vennie a dolgokat.

A felkavaró igazság – Ki állt a suttogások mögött?

Rosa furcsa, erőszakos hangokat hallott, és úgy tűnt, hogy gyűlölködő dolgokat suttognak, ráadásul meg is fenyegették őt. Elmagyarázva, hogy miért kapta meg az alkalmazást, és mit gondolt a hangokról, azt mondta:

„Letöltöttem az alkalmazást, hogy halljam magam éjszaka horkolni, de a végén egy hangot hallottam… gyűlölködő dolgokat mond, ezért azt hittem, hogy egy szellem, és kamerát tettem a szobámba…”

A nő kezdetben azt hitte, hogy egy szellem vagy természetfeletti jelenlét kísérti őt, ezért, hogy a dolog végére járjon, egy mozgásérzékelős kamerát helyezett el a szobájában, hogy minden szokatlan tevékenységet rögzítsen. Amit azonban a kamerán látott, az még jobban megrémítette!

A váratlan tettes

A felvételek megtekintésekor látta, hogy a barátja édesanyja belopózott a szobájába. Amikor Rosa először meglátta az idősebb nőt, először azt feltételezte, hogy a barátja édesanyja ártatlan okból van ott, és ezt magyarázta:

Hirdetés

„De egy véletlenszerű éjszaka láttam, hogy bejön a szobámba, és azt gondoltam, talán keres valamit, mert aznap későn végzett a munkában, de nem, elkezdett állni fölöttem.”

Ehelyett az idősebb nő gyűlölködő szavakat suttogott Rosa fölött. A videón nem volt hangfelvétel, de elég kontextust és okot adott az aggodalomra. Rosa megosztotta, hogy vonakodott szembesülni a helyzettel, mert az idősebb nő és a gyermekei vele és a barátjával éltek együtt.

A barátja szülője náluk lakott, miután nemrég szabadult a börtönből, és nem volt hova mennie. Rosa kezdetben nem gyanakodott a barátja anyjára, mivel az mindig kedves volt vele. A TikToker azonban egyre jobban aggódott, miután három egymást követő éjszaka hallotta a suttogást!

A TikTok közösség aggodalma

Rosa azt állította, hogy az idősebb nő azt suttogta: „Olyan csúnya vagy”, „Utállak”, és még féltékeny megjegyzéseket is tett a nő fiával való kapcsolatára. A netezők meglepődtek, amikor Rosa megosztotta a döntését, hogy megtartja magának a felfedezést. A fiatal nő elmagyarázta, hogy félt foglalkozni a dologgal, mert ez otthon problémákat okozhat. A TikTok-felhasználó hozzátette:

„Nem akarok szembe szállni vele vagy bárkivel, mert ha megteszem, akkor ő egy kicsinyes ember, és nem engedné, hogy többet lássam a gyerekeket.”

A TikTokerek azonban aggodalmukat fejezték ki, hogy Rosa nem veszi elég komolyan a biztonságát, és bizonyítékokkal alátámasztva jelentenie kellene a rendőrségen az esetet. Ehelyett a fiatal nő viccesnek találta a viselkedést.

A nő humorosnak találja a bizarr helyzetet

A megpróbáltatás aggasztó jellege ellenére a TikToker látszólag vidáman viselkedett, sőt, még egy komikus klipet is megosztott a barátja édesanyjáról és a rejtett kamerán mutatott furcsa viselkedéséről. Rosa látszólagos közömbössége az élménnyel kapcsolatban aggasztotta a TikTokereket.

Sokan közülük azt remélték, hogy a fiatal nő komoly lépéseket tesz a biztonsága érdekében. Rosa azonban megjegyezte, hogy azért osztotta meg a vicces klipet, mert segített neki megbirkózni vele. Azt is elárulta, hogy megfogadta valaki biztonsági tanácsát. Azt mondták, ne egyen olyan ételt, amit a barátja édesanyja készített, és Rosa beleegyezett:

„Valaki azt mondta, hogy ne egyem meg az ő ételét. Nem teszem, mert félek.”

Rosa úgy vélte, hogy a nő jó anyja a gyerekeinek, és nem akart ennek útjába állni. Remélhetőleg a fenyegetések megszűnnek, és mindenki békésen élhet együtt.

via