Hoppá! Erre AZTÁN TÉNYLEG nem számítottunk! Marsi Anikóéknál hatalmas a boldogság!! Egyértelműen látszik már a legújabb fotóján! ITT olvasható a hatalmas bejelentés:

.
Sztori Admin Sunday 19th May 2024

Tavaly nyáron Marsi Anikó egy megrázó eseménnyel került a hírek középpontjába: 47 éves korában váratlanul teherbe esett, de sajnálatos módon a terhesség vetéléssel végződött. Anikó bár nagyon örült volna a gyermeknek, elfogadta a sors döntését. Párja, Gábor azonban nehezebben viselte a tragédiát.Gábor sokkal mélyebben érintettnek érezte magát a gyermek elvesztése miatt, ő már beleélt magát abba a gondolatba, hogy lehet közös kisbabánk. Számomra maga a csoda volt, hogy ilyen idősen, természetes úton teherbe eshetek.

Azonban úgy tűnik, az égiek úgy határoztak, hogy mi már túl idősek vagyunk ehhez — mesélte akkor Anikó, aki most egy érdekes fotóval került ismét a középpontba. A felvételen egy szorosan illeszkedő kék ruhában látható, amelyen úgy tűnik, hogy gömbölyödik a hasa, mintha ismét várandós lenne. A közösségi média felhasználói különböző véleményeket fogalmaztak meg: Néhányan határozottan állítják, hogy Anikó terhes, míg mások a ruhaválasztását vagy életstílusát teszik felelőssé a kiemelkedő pocakért. Marsi Anikó jelenleg még nem erősítette meg ezeket a találgatásokat, és nem is reagált rájuk. Íme a sokat sejtető fotó:

Forrás

Hirdetés
8.9 ezer Megosztás
.

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

document.getElementsByTagName("head")[0].appendChild(s); })();