Korda György: Három unokám van, de nem ismerem őket

Az énekes azt mondja, a lánya akkor sem hívta fel őt, amikor éveken át betegeskedett.

éntek este debütál a Húzós legújabb adása, melyben Korda György ad interjút Rónai Egonnak. Az epizódból előzetesen a Blikk kapott meg egy részletet, ahol az énekes arról beszél, hogy lányával, Judittal lassan évtizedek óta nem tartják a kapcsolatot.

Ő Torontóban él, ott van a családja. Három unokám van, de nem ismerem őket

– mondta Korda, aki a műsorvezető kérdésére elárulta, hogy arról sincs tudomása, hogy az unokái egyáltalán tudják-e, ki a nagyapjuk.

Ez így alakult, lehet, hogy ez egy kudarc az életemben, nem tudom. Kétféle érzés van bennem, mert egy kapcsolatnál mindig két ember a hibás. Lehet, hogy én vagyok a hibás, lehet, ő. De az élet hozta így, 15 ezer kilométer távolság pedig mindig sok.

A Blikk megkeresésére az énekes arról is beszélt, hogy egyebek közt azért is esik nehezére megérteni a lánya arra vonatkozó döntését, hogy nem kívánja vele tartani a kapcsolatot, mert neki nagyon szeretetteljes volt a viszonya a szüleivel, főleg az édesapjával.

Hirdetés

Én 40 év után sem tudom elengedni az édesapámat, akivel olyan mély kapcsolatom volt, hogy ha egy napig véletlenül nem beszéltünk, akkor idegbeteg voltam. Én bizony 2012-től 2015-ig három súlyos betegségen estem át, és lehet, hogy mindketten hibásak vagyunk abban Judittal, hogy ez a kapcsolat semmilyen, de ha a vér szava megszólalt volna, akkor legalább ebben az időszakban egy telefont kaphattam volna

– tette hozzá.

Korda egyébként több mint 40 évvel ezelőtt, egy tengerentúli fellépésről hazaérve szembesült azzal, hogy Kiss Kati táncdalénekesnő, akivel egy rövid ideig együtt voltak, életet adott a lányuknak. Judit ekkor négy hónapos volt, Korda és az életébe akkoriban belépő Balázs Klári pedig sokáig tartották is vele a kapcsolatot, ez viszont közel húsz éve halványodni kezdett, mígnem teljesen meg is szakadt.