Most jött a hír! Nagy a baj – Ilyen súlyos a sérülése Rácz Jenőnek a vasárnapi ütés után

Az ország kedvenc sztárszakácsa, Rácz Jenő, akit a Sztárbox-döntőn láthattunk szoros küzdelemben, most a mérkőzés utáni napokban saját közösségi oldalán osztotta meg a rajongókkal a számára sorsdöntő hírt.

Kiderült, hogy vasárnapi meccsén, amelyet Molnár Áronnal vívott, komoly sérüléseket szenvedett.

A sztárséf részletesen beszámolt a diagnózisról, amely magában foglalta az arccsont eltörését és egy leszakadt ideget. Rácz Jenő a posztjában írta, hogy a sérülésre csak az ütés után lett figyelmes, és a mérkőzés napja sajnos nem a legszerencsésebb volt az életében.

Az első komoly ütést követően a sztárszakács rövid időre elveszítette a jobb szeme látását, majd vibrálva tértek vissza az érzései. Ezután koordinációs problémákkal küzdött, és érezte, hogy a meccs kimenetele már eldőlt.



Az események alakulása miatt hálás Rácz Jenő az edzőjének, Dobrádi Zsoltnak, aki úgy döntött, hogy befejezi a mérkőzést, megelőzve ezzel súlyosabb sérüléseket. A sztárszakács elmondása szerint a műtéti beavatkozás lehetősége még napokig bizonytalan marad.

Rácz Jenő kiemelte, hogy bár nem volt elégedett a saját teljesítményével, a boxsport sajátosságai közé tartozik, hogy ilyen helyzetek is előfordulhatnak, és senki sem hibás értük.

Hirdetés

A sérülés azonban nem csak a mérkőzés, hanem az azt követő napok során is megviselte a sztárszakácsot, aki a rajongóitól érkező támogatásnak köszönhetően talál erőt a felépüléshez.

SZIASZTOK!



MOST JÖTTEM KI NEMRÉG A KORHÁZBÓL…
SAJNOS VASÁRNAP KOMOLYABBAN MEGSÉRÜLTEM..RÉSZT VETTEM EGY MR, CT, SZEMÉSZETI ÉS FÜL ORR GÉGE VIZSGÁLATON, AHOL SAJNOS AZT MUTATTÁK KI, HOGY AZ ARCCSONTOM ELTÖRT ÉS AZ EGYIK IDEG LESZAKADT A HELYÉRŐL… AZ UTÓBBIRA LETTEM FIGYELMES, HOGY VALAMI NEM OKÉ…
A MECCS NAPJA SAJNOS NEM VOLT ÉLETEM LEGSZERENCSÉSEBB NAPJA, MERT AZ ELSŐ ÜTÉS AMIT BEKAPTAM, AZ ELÉG GYORSAN ELDÖNTÖTTE A DOLGOK KIMENETELÉT. A JOBB OLDALI SZEMEM LÁTÁSA PÁR MÁSODPERCRE ELMENT, AZTÁN SZÉP LASSAN VIBRÁLVA VISSZAJÖTT. SAJNOS ETTŐL MEGTORPANTAM, A MOZGÁSKOORDINÁCIÓT ELVESZÍTETTEM ÉS MÁR ÉREZTEM, HOGY EZ A MÉRKŐZÉS SAJNOS ELMENT…
MINDENESETRE NEM IS A MECCS A LÉNYEG, MERT SZARUL BOXOLTAM , ÁRON JOBB IS VOLT STB.VISZONT SAJNOS HOLNAP DERÜL CSAK KI, HOGY MŰTENI KELL-E A SZEM ALATTI IDEGET.AZÉRT VISZONT HÁLÁS VAGYOK, HOGY AZ EDZŐM @DOBIZSOLTI BEDOBTA AZT A BIZONYOS TÖRÖLKÖZŐT❤️MEGMENTETT EGY NAGYON NAGY SÉRÜLÉSTŐL, AMIÉRT ÖRÖKKÉ HÁLÁS LESZEK!
ILYEN SPORT A BOX, EZ BENNE VAN A PAKLIBAN, SENKI SEM HIBÁS VAGY FELELŐS MIATTA!:)❤️ #BÁMM

Hirdetés