Meglepő dolog derült ki Tóth Gabi barátjáról

Tóth Gabi és barátja, Papp Máté Bence nyár óta alkotnak egy párt, de az énekesnő nem sok részletet árult el a barátjáról. Nemrég együtt léptek fel a Sztárban sztár leszek! színpadán, ahol Tóth Gabi legújabb dalát adták együtt elő. A férfiról nem sokat lehetett eddig tudni, most érdekes dolog derült ki róla.

Rengeteg támadás érte Tóth Gabit és új párját, a 29 éves táncost, akit sokan a Fricska táncegyüttes tagjanként ismertek meg, a kapcsolatuk miatt. Az énekesnő azonban kitart Papp Máté Bence mellett, hiszen szemmel láthatólag nagy közöttük az összhang. Ahová teheti, elkíséri barátját, de a táncos is sokat támogatja a színpadon is Tóth Gabit.

Most kiderült, hogy civil foglalkozása szerint Papp Máté Bence valójában tanár egy református lányiskolában. A táncos a II. kerületi Baár-Madas Református Gimnázium, Általános Iskola és Diákotthon egyik tanára, ahol néptáncot oktat különböző korosztályoknak 2014 óta. Most a szalagavatóra is felkészítette őket, majd az azt követő bulin is részt vettek Tóth Gabival – írja a Bors.