Most érkezett a rossz hír Kökény Attiláról

Háborog Kökény Attila – a korábbi megasztáros a Tények stábjának nyilatkozott arról, hogy mennyire zavarják a szégyentelen internetes csalók, akik az ő nevét és képeit használva próbálnak pénzt kicsalni a rajongóktól.

Az a szép, hogy ráadásul ezt az egészet úgy csinálják, mintha ez én lennék. Csinálnak egy kamu Facebook-oldalt, vagy Instagram-oldalt, vagy e-mail címet akár. Kimentem Szlovákiába koncertezni és odajött hozzám egy lány, aki mondta, hogy én miért töröltem le őt a WhatsAppról meg Facebookról. Mondom neki, ne haragudj, de nem is ismerlek. Azt mondja, de hát küldtem neked pénzt! Nekem, pénzt? Hát, de nekem nincs szükségem pénzre!” – mesélte a dühös énekes, aki olyan rajongóval is találkozott, akit 2000 eurótól fosztottak meg egy olyan kártyáért cserébe, amiről azt állították, hogy ingyen belépést biztosít Attila bármelyik koncertjére.

Hirdetés

Mindig legyünk kételkedők, mindig számoljunk el valameddig, kérdezzük meg az ismerősünket, aki esetleg jártasabb a digitális világban, és tényleg mindent kétszer ellenőrizzünk, és ami hihetetlennek tűnik, fogadjuk el, hogy valójában tényleg az!” – szólalt meg az esettel kapcsolatban Forgács Mariann közösségi média szakértő.