Összetörtek, akik szerették: Most kaptuk a tragikus hírt Hódi Pameláról

GYÓGYÍTHATATLAN BETEGSÉGGEL KÜZD HÓDI PAMELA! Évek óta komoly betegség gyötri Hódi Pamelát. A sztáranyuka szenvedésére azonban nincs gyógymód, egyetlen dolog lehet ilyenkor a segítségére, ezt pedig rendszerint a közelében tartja. Hosszú éveken keresztül meggyűlt már a baja Hódi Pamelának egy rejtélyes betegséggel, ami bár csak időszakosan tör rá, rengeteg szenvedést okoz neki. A sztáranyuka az úgynevezett Cluster-fejfájással küzd, erre a kórra azonban még az orvosok sem találták meg a megfelelő gyógymódot.

Általában a fájdalmat a feszültség és a stresszes időszak idézheti elő, de Pamela szerint erre lehetetlen felkészülni. A Ripost-nak most részletesen beszélt a betegségéről, sőt azt is elárulta, mi az egyetlen dolog, ami ilyenkor enyhíti a fájdalmát. „Szakközépiskolás voltam, mikor ez a betegség először jelentkezett. Mindig reggelente kezdődött a fejfájás, és akkor még nem tudtuk, hogy ez mi is lehet valójában. Azt hittük, hogy a feszültség, és az iskolai stressz miatt fáj a fejem, nem tudtuk, hogy ez Cluster” – kezdte Pamela, aki ezek után el is feledkezett a betegségéről, hiszen pár évig tünetmentes volt. Jóval később azonban villámcsapás szerűen jelentkezett nála újra a fájdalom, először a terhessége előtt, majd Nati születése után.

Hirdetés

Ezek után sokáig úgy tűnt, hogy többször már nem kell szenvednie, ám tavaly márciusban olyan erős roham jött Pamelára, hogy mentőt kellett hívni hozzá. A tavalyi rohamom elég kemény volt. Reggel 9 körül kezdett el fájni a fejem, ami több mint 3 órán keresztül tartott, ráadásul majdnem 4 hétig, szinte minden nap. Ilyenkor homályosan látok és azt sem tudom, hol vagyok. Elkezd fájni a szemöldököm, aztán a szemgolyóm. Olyan érzés, mintha égő pálcákat dugnának a szemembe. Aztán bedugul az orrlyukam, a tarkómba nyilall a fájdalom, és a fél arcom eltorzul” – mesélte Pamela, majd elkeseredetten hozzátette, betegségére sajnos nincs gyógymód. Egyetlenegy dolog van, ami segít, az pedig a tiszta oxigén, ám ez sem tudja teljesen megszüntetni a panaszokat. Forrás: ripost.hu