MOST KAPTUK A HÍRT AMBRUS ATTILÁRÓL! SZÖRNYŰ AMI TÖRTÉNT:

Nem kérnek a Viszkisből a vásárban! Felháborodott Ambrus Attila, miután állítása szerint kereskedőként kitiltották őt a Tokaji Szüreti Napokról. A Viszkis rablóként elhíresült férfi a 90-es években harminc alkalommal fosztott ki bankokat, pénzintézeteket, ám tíz év börtönbüntetést követően, 2012-es szabadulása után jó útra tért.

A rácsok mögött a keramikusszakmát is kitanulta, kézműves portékájával hosszú évek óta kereskedik, és minden lehetséges módon igyekszik bizonyítani: maga mögött hagyta a múltat és jó útra tért.Mostanáig úgy tűnt, a múltja nem is égett rá billogként, ám a jelek szerint a mai napig akadnak, akik nem kívánatos emberként tartják őt számon. – Hosszú éveken át jártam a Tokaji Szüreti Napokra árulni a portékáimat, ám idén tiltólistára kerültem.

Hirdetés

Nem rabolni mentem volna oda, pénztárcát vagy bármi mást lopni, hanem dolgozni, mint minden tisztességes ember. Az ottani képviselő asszony azonban nemkívánatos személynek tart, itt van a kezemben a jegyzőkönyv, amiben azt mondja, önkormányzati képviselőként ő szégyelli, hogy meg kellett élnie, hogy egy volt bankrabló az ő településén árulja a portékáját. Itt tartunk a XXI. században, hogy bár nincs jogilag szabályozva, hogy egy büntetését letöltött ember nem árulhatja Tokajban a vásárban a termékeit, engem mégis kitiltottak.