Most érkezett a rossz hír! A rákbeteg Reviczky Gábor állapota tovább romlott:

Utoljára márciusban számoltunk be a prosztatarákkal küzdő Reviczky Gábor hogylétéről. Akkor a színész azt nyilatkozta, feltehetően időben elvégezték rajta a műtétet, pozitívan áll a betegségéhez és a gyógyuláshoz.

Most azonban kiderült, romlott az állapota: a csontizotóp-vizsgálat után még úgy tudta, nincsen áttét a testében, így nem is akart kemoterápiás kezelést.

Reviczky Gábor rákbetegsége

A PET CT-n azonban kiderült, nagyobb a baj, mint hitte. Minderről az ATV Húzós című podcastjának vendégeként beszélt.

– Kiderült, hogy a csontban ötszörös áttét van, továbbá van még egy nyakmirigyrákom is. Ez már egy szövődmény, és nem ugyanaz a ráksejt, mint ami a prosztatában volt, hanem tovább fejlődhetett – szemlézte szavait a Blikk.

Hirdetés

Elárulta, kemoterápiára jár, viszont bízik benne, hogy hamarosan abbahagyhatja a kezelést. Arról is beszélt, hogy továbbra is forgat, azonban a színházhoz jelenleg nincs ereje.

Színházra most nem vagyok alkalmas. Most legalábbis nem.

– Forgatok, és ott is elfáradok, de a forgatás tartja bennem a lelket, illetve az, amikor felvétel van, mert akkor semmit nem érzek, de utána elfáradok.

Az is kiderült, régóta élt együtt tünetmentesen a betegséggel. Az orvosa szerint öt-tíz éve lappanghat benne a kór. Minden előjel nélkül, váratlanul lobbant be azzal, hogy elzáródott a húgycsöve.

Nézd meg Reviczky Gábor feleségét!

Hirdetés

1999-ben kötötték össze az életüket a nála húsz évvel fiatalabb Krisztinával, akivel két közös gyermekük született. Három lánya, Annamária, Nóra és Bora és egy fia, Zsombor öt unokával ajándékozta meg.

forrás