Ebben a pillanatban jött a megrázó hír: súlyos sérülést szenvedett Árpa Attila

Bár nagyon készült arra, hogy ringbe léphessen az RTL Sztárbox című műsorában, kérdésessé vált a szereplése Árpa Attilának, miután súlyos sérülést szenvedett.

Ezekben a pillanatokban is zajlik a csatorna sajtótájékoztatója az október 29-én induló műsorról, itt derült ki, hogy Árpa Attila eltörte a lábát.

A színész komoly sérült szenvedett: eltörte a lábát. Minderről Hermann Péter számolt be a sajtótájékoztatón, miután Árpa nem jelent meg. Kérdésessé volt, hogy tud majd így ringbe szállni Nagy Ervinnel, hiszen ő lenne az első ellenfele.

A színész azonban később mégis megérkezett az eseményre, ahol lapunknak elmondta, hogy két hete szenvedett bokatörést az egyik edzésen.

Hirdetés

– Az ellenfelem sajnos ráesett a lábamra. Emiatt két hétre hanyagolnom kellett az edzéseket, a Sztárbox is veszélybe került. Szerencsére szépen gyógyul, járok az orvoshoz, és rögzítőt hordok. Most már alakul, és úgy tűnik, versenybe tudok szállni Nagy Ervin ellen – mondta a színész, aki bár még kicsit sántít, a The Traitors forgatásait így is profin bírja.

blikk