Szabályozza a pajzsmirigy működését, segít a fogyásban, eltünteti a parazitákat és a gyulladást is! 

Biztosan meglepő lesz számodra, hogy az ananász milyen pozitív hatással van a testre. Ha pajzsmirigy problémáid vannak, az orvosi kezelések mellett érdemes a természetes alternatívákat is figyelembe venni. Ha nem szeretnéd egész életedben hormonterápiás gyógyszereket alkalmazni, nézd meg a természetes megoldásokat.

Az ayurvéda szerint az ananászos víz előnyösen hat a testre, különösen a hormonrendszert érintően. Gazdag C-vitaminban és egy bromélia nevű hormonban, ami sokféle egészségügyi kérdésben támogatást nyújthat.

Ezért érdemes minden nap ananászos vizet inni!

Pajzsmirigy betegségek ellen

A bromélia és jód kombinációja az ananászban kivételes előnyöket nyújthat azok számára, akik autoimmun betegségekkel, különösen pajzsmirigy problémákkal küzdenek. Az ananász antioxidáns tulajdonságai hozzájárulhatnak a gyulladások csökkentéséhez, ami létfontosságú az autoimmun rendellenességek esetében. Továbbá, az ananász segíthet a hormonháztartás kiegyensúlyozásában, ami a pajzsmirigy működésének optimalizálásához nélkülözhetetlen. Rendszeres fogyasztásával támogathatjuk a szervezet természetes védekező rendszerét és az általános jólétet.

Hirdetés

Bélparaziták ellen

Egy tanulmány alapján kimutatták, hogy már egy 3 napos ananászkúra esetén megszabadulhatunk a bélparazitáktól.