Itt a vége: Rácz Jenőtől búcsúzunk!

Sztárok Admin Friday 28th June 2024

Augusztusban indult A Konyhafőnök jubileumi, tizedik évada az RTL-en, mely szeptember végével el is köszön a nézőktől.

A Konyhafőnök civil versenyzős változatából idén nyár végén indult a tizedik szezon, mely szeptemberben el is búcsúzik a tévézőktől. A Rácz Jenő, Sárközi Ákos és Fördős Zé vezette műsor a története során talán most először került egy időben képernyőre a TV2 hasonló gasztrorealityjével, a Séfek séfével. A két produkció összecsapásából pedig egyelőre a Séfek séfe jön ki jobban, sőt az eddigi összes adás nézettebb volt a Konyhafőnöknél.

A műsor azonban nem a gyenge nézettségi eredmények miatt ér végét most szeptemberben, hanem azért, mert befejeződik az idei etap. Az izgalmakban és drámai pillanatokban gazdag szezonból már csak a szeptember 25-én induló döntő hét van hátra, melynek végén, pénteken kiderül, hogy ki lesz A Konyhafőnök tizedik szezonjának győztese.

Hirdetés

A Konyhafőnök jubileumi, tizedik évadának fináléja szeptember 29-én 20 órától lesz látható az RTL-en. Ez azt is jelenti, hogy a nézőknek el kell köszönniük Rácz Jenőéktől, ám a sztárséfet nem sokáig kell nélkülöznie a tévézőknek, ugyanis Jenő hamarosan ringbe száll a Sztárboxban.

forrás

9.1 ezer Megosztás

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

document.getElementsByTagName("head")[0].appendChild(s); })();