Elképesztő fejlemény! Ilyen még nem történt a Sztárban Sztár leszek!-ben – Tóth Gabi a könnyeivel küszködött

Nemrég kezdődött, de már az elődöntőnél vagyunk. A Sztárban Sztár leszek! zsűrijének arról kellett döntenie, hogy csapatuk mely tagjait viszik tovább az élő műsorba. Ez a döntés mindig elképesztően nehéz, hiszen a sok tehetség ekkor esik el a győzelem lehetőségétől.

Tóth Gabi három széket kapott a műsor elején, így csapatának három tagját kellett kiválasztania. Hatalmas volt rajta a nyomás, végül Oláh Vivit, Solymár Mátyást és Szathmáry Ádámot választotta. Úgy tűnt, hogy negyedik kedvencét, Halász Rebekát nem viheti tovább, ami borzasztóan rosszul esett mindkettőjüknek. Gabi még könnyekkel is küszködött a döntése alatt.

Ekkor jött a váratlan hír, a mennyből jött szabályváltozás, amit Tilla jelentett be: az idei évadtól a mesterek négy versenyzőt vihetnek tovább az élő műsorba. Hatalmas örömöt hozott magával a bejelentés, mivel így Rebeka is csatlakozhatott társaihoz. A továbbjutás azonban még most sem garantált. A mestereknek lehetőségük lesz egymástól énekeseket rabolni, így még nem ért véget az izgalom. Mindenesetre, Tóth Gabi magabiztos abban, hogy az ő csapatából kerül ki az idei nyertes.

Via

Hirdetés