ÖSSZEOMLOTTAK A KIS MADDIE SZÜLEI: BORZASZTÓ FORDULAT A NYOMOZÁSBAN

Immáron 16 éve annak, hogy az egész világot az foglalkoztatja, hogy mi történt a kis Madeleine McCann-nel. A kislány mindössze hároméves volt, amikor 2007-ben eltűnt. Maddie a szüleivel nyaralt Portugáliában, egy népszerű üdülőhelyen, és miközben a szülei vacsoráztak, a kislányt a szobájának ágyából ragadták el. A mai napig rejtély, hogy mi történt vele, és számos teória született már meg. A legvalószínűbb ugyanakkor, hogy a szexuális ragadozó Christian Brueckner elrabolta és megerőszakolta őt, holttestét pedig elrejtette. 

Brueckner már igen sok bűncselekményt elkövetett: több nemi erőszakot is rábizonyítottak, többek között különös kegyetlenséggel erőszakolt meg és rabolt ki egy idős nénit. Hosszú ideig nem indítottak nyomozást Brueckner ellen Maddie ügyében, később azonban több szempontból is gyanússá vált. A német férfi Portugáliában szedte áldozatait, ráadásul pont azona környéket, ahonnan Maddie eltűnt. Később egy kamionos is látta őt egy kislánnyal, ezért egyre biztosabbá vált, hogy ő rabolta el a kislányt. Arról az imént írt a Ripost, hogy a gyanúsított olyan leveleket írt nemrégiben a barátainak, amelyből az derül ki, hogy fél, és tudja, hogy el fogják ítélni, most azonban egy újabb drámai fordulat következett. 

Its collapsing because it wasn’t him.

Madeleine McCann case against paedophile suspect Christian Brueckner ‘is close to collapsing as former friend who gave damning statement is ”wobbling” and threatening to stop helping probe’ https://t.co/PEUhGG9zjU— billyWales88 (@BillyWales88) September 15, 2023

Olybá tűnik ugyanis, hogy szétesik a vád. Olyan bizonyítékok kérdőjeleződtek meg, amelyekre az egész ügy fel volt fűzve, éppen emiatt aggályos, hogy a férfi bűnössége bizonyítható-e. Ráadásul most a vád egyik koronataúja, Helge Busching jelentette be, hogy amennyiben nem kapja meg a követeléseit, akkor nem fog segíteni az ügyben – tudta meg a Mirror. A kis Madeleine ügye tehát továbbra sem lesz megoldva, a kislány szülei pedig – akik már csak lezárást szeretnének – továbbra sem nyugodhatnak meg.

Hirdetés

forrás