Kiderült, miért halt meg 37 évesen Heidt Edina, a magyar női labdarúgás ikonikus alakja:

A magyar női labdarúgás egyik kiemelkedő képviselője, Heidt Edina, váratlanul és tragikus körülmények között elhunyt. A 37 éves sportoló súlyos koponyasérülést szenvedett egy elektromos rollerrel történő baleset következtében. A baleset a II. kerületi Frankel Leó úton történt, ahol a sportoló a villamossíneken elesett.

Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője ismertette a történteket: “Edina a villamossínek környékén eshetett el, mikor a mentők kiértek, eszméletlen állapotban volt. Kiderült, súlyos koponyasérülést szenvedett. Válságos állapotban szállították kórházba.” A közösség és a sportoló csapata, a Gyulai Amazonok is mélyen megrendültek az eset miatt.

Hirdetés

Heidt Edina nem csak kiváló sportolóként, de egy fiatal anyukaként is ismert volt. “Egy fiatal anyuka, most ment iskolába a kislánya. Amiben tudunk segítünk, szeretnénk majd egy esetleges alapítványt létrehozni és amiben tudjuk, segíteni a hátra maradt nagylánynak az életét, jövőjét” – osztotta meg a tragédia utáni gondolatait Molnár Zoltánné, a Gyulai Amazonok vezetőedzője.

Az egész sportszféra együtt érez a családdal, és reméli, hogy sikerül támogatást és segítséget nyújtani a gyászoló hozzátartozóknak ebben a nehéz időszakban.