Most jött a szomorú hír: elhunyt a Dallas csodaszép színésznője

.
Sztori Admin Monday 20th May 2024

80 éves korában elhunyt Gayle Hunnicutt, az Egyesült Királyságban letelepedett texasi származású színésznő, aki a Sasok bukása, Az aranyserleg, A szent visszatér és a Dallas című televíziós sorozatokban nyújtott alakításáról volt ismert.

Elhunyt Gayle Hunnicutt

David Hemmings brit színésztől való válása után hozzáment Sir Simon Jenkins íróhoz és szerkesztőhöz, és színészi karrierje mellett beilleszkedett a brit társasági életbe. Legismertebb szerepe a Dallas utolsó három évadában, amit 1989 és 1991 között sugároztak Vanessa Beaumont, egy angol arisztokrata volt, akinek JR Ewinggal folytatott régi viszonyából egy fia született, és akinek a létezéséről az apja nem is tudott…

Gayle fiatalon kezdte a pályát. Miközben a Los Angeles-i Kaliforniai Egyetem egyik színházi előadásán lépett fel, a Warner Brothers kiszúrta őt. A Mister Roberts című vígjátékban debütált, amikor mindössze 23 éves volt. Ezután A vad angyalokban játszott szerepet. A Dallas mellett leginkább Irene Adler karaktere miatt ismerik a rajongók, Gayle Hunnicutt ugyanis fergeteges alakítást nyújtott a Sherlock Holmes kalandjai című sorozatban.

Nyugodjék békében!

Hirdetés

4.3 ezer Megosztás
.

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

document.getElementsByTagName("head")[0].appendChild(s); })();