Ízekre szedik Tóth Gabit a kommentelők, és most kiderült, hogy valójában évek óta szereti már…

Tóth Gabi és Krausz Gábor válásának híre sokkolta a magyar sztárvilágot, hiszen kapcsolatuk végét senki sem látta jönni. Voltak jelek, ám mégis úgy tűnt, hogy ők igazi álompár. Most azonban máris hírbe hozták az énekesnőt a Fricska táncegyüttes egyik jóképű táncosával, akivel úgy tűnik pár hete Rovinjban voltak nyaralni is. Itt készült pár lesifotó Tóth Gabiról, amin látszik, hogy ruhadarabokat kötött a hajába – ekkor indult a kommentlavina.

Tóth Gabi haja

A Redditezők kíméletlenül ekézték az énekesnő nyaralós frizuráját, rongyokról, sapkáról és filmes fejkendőkről beszéltek:

„Mindeközben Rovinjban – Gabi, a fejkendő és Fricska fiú. Tutira nem mernék a “sapkája” alá beszagolni 🥴” – írta a poszt szerzője.

„Mi az a sok rongy a fején?” – értetlenkedett valaki más.

Hirdetés

„Lehet a fricska fiuknak a hosszú hajú nők a zsanerei, és Tóth Gabi most így oldotta meg😆 Nem lepődnék meg, ha 1 honap múlva hajhosszabbítást csináltatna. Mindig az aktuális pasijahoz alkalmazkodik” – kontrázott a harmadik.

„Nekem mindig a Harry Potterből Mógus jut eszembe, amikor meglátom a fejkendős képeit :DD” – vitte be a kegyelemdöfést a harmadik.

Az énekesnő frizurájára ilyen, és ehhez hasonló kommentek érkeztek. Az internet népe nem tudja mire vélni ezt a fazont, pedig nem újkeletű szerelem ez Gabinál. Már a Megasztáros évei alatt is láthattuk őt fejkendőben. Az pedig 2005 körül volt…

Mutatjuk is a régi képeket:Tóth Gabi Fotó: Ringier

Hirdetés

TÓTH GABI FOTÓ: RINGIERTóth Gabi Fotó: Ringier

TÓTH GABI FOTÓ: RINGIER