Elképesztő, ami kiderült: a népharagtól akarják ezekkel a komoly intézkedésekkel megvédeni Tóth Gabit?

Példátlan biztonsági intézkedések mellett tartják ezen a hétvégén a 73. Bányász- és 31. Villamos Napokat Oroszlányban. Az esemény előtt egy nappal terjedelmes tiltólista jelent meg a város Facebook-oldalán, amelyen egy egész sor tárgy szerepel: így kulacsok, objektívvel rendelkező fényképezőgépek, kamerák, hangfelvevő eszközök, ételhordó dobozok, pokróc vagy például „mindenféle zászlórudak”.

A helyiek felháborodtak, nem értik, mi szükség erre a szigorra. Sokan felvetik, miszerint talán annak szólnak a fokozott biztonsági intézkedések, hogy Tóth Gabi és a Fricska Táncegyüttes lesz a nagy durranás… Azok után, hogy néhány hete az énekesnő bejelentette, tönkrement a házassága Krausz Gábor séffel, majd kiderült, hogy az új párja az egyik Fricska-tag, Papp Máté Bence.

Eddig volt munkatársakkal mindig ott találkoztunk, hisz lassan tíz éve nincs bánya. Halunk sorban megfele, örültünk egymásnak, míg aki él. Sztorizgattunk, stb. Ez miatt a h***e p***a miatt ennek idén vége. Kár, de ez van. Sajnálom, de engem ne terelgessenek, motozgassanak, meg elkobozzanak. Innen is üdvözlök mindenkit, ha megélem és nem lesz Tóth Gabi, jövőre találkozunk

Hirdetés

– írta egy visszatérő vendég.

blikk

Hirdetés