Megdöbbentő részletek derültek ki! Ezért kellett meghalnia Petrának!

.
Sztori Admin Sunday 19th May 2024

Ezért elvenni valaki életét…

T. Róbert kioltotta párja, Petra életét, mert a lány szakítani akart vele. Olyan kritikát kapott a férfi, amit nem tudott feldolgozni és ez vezethetett a különös kegyetlenséggel elkövetett gyilkossághoz.

Maga T. Róbert beszélt vallomásában a nyomozóknak. Állítólag Petra „kevésnek találta az ágyban nyújtott teljesítményét a férfinak, ezért akart vele szakítani”

kep 2023 08 04 151552749

Késsel és kalapáccsal esett párjának a dühödt, sértődött férfi! A rendőröket is elborzasztotta a látvány!

Hirdetés

– Alapvetően feltételezhető, hogy ha ilyen szituációba kerül egy férfi, az önérzetében sérül ilyen mondatok hallatán. Szinte kasztrálja őt, szégyenérzet alakul ki benne, megjelenik az az érzés, hogy ő kevés – nyilatkozta a Blikknek dr. Magai Gábor klinikai szakpszichológus!

kep 2023 08 04 151545005

– Egészen biztos például, hogy nem történt anyagi haszonszerzés, nem vitt el értékeket a férfi, még akkor sem, ha igazak az információk, hogy tartozásai voltak. Ugyanakkor azt meg tudom erősíteni, hogy a párja szóvá tette, miszerint nincs állása, nincs jövedelme. Hogy mi robbantotta ki a cselekményt, azt összességében kell vizsgálni. Alapvetően féltékeny típusú emberről van szó – nyilatkozta Dr. Somos Zoltán, a férfi ügyvédje!

kep 2023 08 04 151538633

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

Via

Hirdetés

2.4 ezer Megosztás
.

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

document.getElementsByTagName("head")[0].appendChild(s); })();