15 év után szakított a Szomszédok sztárja

Sokan még ma is Vágási Jutkaként emlékeznek Ivancsics Ilonára, aki ma már nemcsak színésznőként, hanem színházcsinálóként is ismert. Saját társulatával több mint tíz éve járják az országot.

A magánéletéről ritkán beszél, azonban most az egyre hangosabb pletykák miatt kénytelen volt tiszta vizet önteni a pohárba. A szakmában ugyanis egyre többen találgatják, miért nincs már ott a színésznő oldalán párja, Péter, akivel tizenöt éve élnek együtt. Az okok egyszerűek: Ivancsics Ilona és kedvese tavaly tavasszal a különválás mellett döntöttek.

Őszinte leszek, nem örülök neki, hogy erről kérdeznek, ugyanakkor titkolni valóm sincs. Véget ért a kapcsolatunk Péterrel, ez nem titok. Március óta külön utakon járunk, és aki azt gondolja, hogy tányércsörömpölős elválásunk volt, azt ki kell ábrándítanom

– kezdte a Borsnak a Szomszédok sztárja.

Hirdetés

„Barátságban váltunk el, közös akaratból megbeszélve azt, hogy nincs értelme benne maradni abban, ami nem működik. Azt remélve, hogy az elválás mindkettőnk számára magában hordozza a reményt arra, hogy bár nem vagyunk már fiatalok, még igenis van esélyünk arra, hogy teljes és boldog életet éljünk szakmailag és a magánéletünkben is.”