Borzalmas karambol – A poklok pokla az autópályán

Tragikus közlekedési baleset történt szerdán éjszaka (22:00 előtt) a D1-es autópálya Trencsén irányából Zsolna felé vezető szakaszán, a lejtősi (Sverepec/Vágbesztercei járás) pihenőhelynél, ahol egy Dacia Sandero személygépkocsi ismeretlen okból belehajtott egy parkoló kamionba. Az autó kigyulladt, a sofőrje életét vesztette (†30).

BUMM-HÍR

A Sandero sofőrje az ütközést követően beszorult az autója roncsába. A kiérkező rendőrjárőr tagjai a baleset többi szemtanújával igyekeztek eloltani a tüzet. A sofőr a helyszínen életét vesztette – közölte a Trencséni Kerületi Rendőrkapitányság a Facebook-oldalán csütörtökön közzétett bejegyzésben.

A baleset kapcsán halál okozásának gyanúja ügyében indult büntetőeljárás. Az elhunyt sofőrrel kapcsolatban – aki tavaly július óta rendelkezett gépjárművezetői engedéllyel – törvényszéki boncolás során fogják megállapítani, hogy ittas állapotban lehetett-e. A baleset körülményeinek, a felelősnek, valamint a tragédia pontos okának a megállapítása rendőrségi vizsgálat tárgyát képezi.Rendőrségi felvételRendőrségi felvételRendőrségi felvételRendőrségi felvételRendőrségi felvételRendőrségi felvételRendőrségi felvételRendőrségi felvétel

Hirdetés

forrás