Mellbevágó: csak napokat kapott élni az 5 gyermekes családanya

Napjai vannak hátra az életből annak az édesanyának, akit az orvosok többször is hazaküldtek azzal, hogy nincs semmi baja. A 38 éves Claire Francis 2021-ben mellrákkal küzdött, és 2022 júliusában véget ért a kezelése, akkor tünetmentesnek gondoltál. Most azonban csak napokat kapott arra, hogy éljen. 

Kálváriája februárban kezdődött, amikor nehézlégzésre kezdett el panaszkodni. Többször is felkereste az orvosát, valamint a kórházban is járt, de mindig azt mondták neki, vagy valamilyen vírusfertőzése van, vagy pedig a túlzott stressz okozza a panaszait.

Szerencséjére márciusban egy olyan orvossal találkozott, aki nem engedte el az ötgyermekes édesanyát pusztán egy legyintéssel. MRI-t csináltattak, majd egy különszobába hívták be Claire-t, ahol közölték vele, több daganatot is találtak az agyában, amelyek gyógyíthatatlanok, és az egyik már áttétet is képzett, így egy daganat fejlődött ki a hangszálain. Claire így elvesztette a hangját.

Hirdetés

Claire-t a nottinghami városi kórházba szállították, ahol elkezdték a kezelést – ahol aztán közölték vele, hogy tüdőrákja is van.

A légcsőműtét után ezt mondta: „Soha nem lett volna szabad így lennie. Négy hétig jártam a kórházakat, mire egyvalaki megvizsgált. Megpróbálták beadni nekem, hogy ez semmi más, csak stressz. Fogtam magam, kértem egy második véleményért, és azt mondták, három agydaganatom van és tüdőrákom.”

Jelenleg a városi kórházban kezelik, mivel mellkasi és tüdőfertőzést kapott, valamint a szíve körül is folyadék gyülemlett fel.

Gyerekkori barátja, Sasha Karimjee adománygyűjtésbe kezdett, hogy a gyógykezelések költségeit fedezni tudják. Claire egyedül nevelte fel a gyermekeit, így most még azért is aggódik, ki fog vigyázni rájuk, ha ő már nem lesz.

Hirdetés