G.w.M esküvője után alázta porig gyermekei édesanyját, Nagy Melanie-t!

Szombaton G.w.M titokban elvette feleségül szerelmét, Kulcsár Edinát, és ezt egy posztban és egy fotóval közölte a közösségi média oldalán. A gratulációk áradatával érkeztek a kommentek, azonban az egyik komment felháborította a rappert, hogy terjedelmes és velős választ adott, amelyben gyakorlatilag a földbe döngölte volt párját, Nagy Melanie-t, aki nem mellékesen gyermekei édesanyja. A kommentelő csak annyit említett, hogy Melanie azt állította, hogy G.w.M és ő novemberben tervezik az esküvőt, de pár héttel később a rapper elhagyta a családját, hogy Edinával legyen. Ez felbosszantotta a rappert:

“Minden évben minimum háromszor-négyszer külön költöztem. Ez éveken keresztül elég előjel, csak nyilván kezdetben egy, majd két gyerek miatt vívtam a belső csatáimat. Sokan ragadnak benne egy rossz, kamu kapcsolatban akaratuk ellenére is, de nem bánom a két gyönyörű gyermekem miatt! Sajnos a hazugságok mennyiségét és súlyát nem is szeretném se megszámolni, se kommentelni, mert a világ nem látott még ilyen manipulatív hazug személyiséget sajnos…

Hirdetés

Az esküvő soha nem volt a saját terveimben, aztán elkezdett vele nyomasztani Édesanyám, hogy szeretné ha megesküdnék a tradíciók miatt, ennek hatására pedig megkérdeztem évekkel ezelőtt, hogy egy Mercit kér, vagy vegyem el? De csak mert érdekelt, mi a válasz!Hát, azóta van egy Merci autója és az esküvő sem jött többet szóba.

Nincs bajom a különböző elvekkel, illetve döntésekkel sem, de akkor ne legyünk már ennyire álszentek…Tudnék én mesélni, hozzáteszem, az igazi okokról, hogy mi is vett körül, de még bírom a sok kamut, aztán ha mégis elfogynék és kitálalnék, akkor arról úgyis mindenki tudni fog! De egyelőre nem szeretnék, és remélem nem is kell, hogy erre sor kerüljön” -írta a rapper az esküvőjét követő napon.”