Előkerült Madeleine McCann??? Egy fiatal nő azt állítja, ő a világ leghíresebb eltűnt gyereke, Madeleine McCann – fotók

Egy fiatal nő azt állítja, hogy ő a 2007-ben rejtélyes körülmények között eltűnt brit lány, Madeleine McCann.

Madeleine McCann, a világ leghíresebb eltűnt gyereke. Mint ismert, az Angliában élő skót orvos házaspár, Kate és Gerry McCann akkor négyéves gyermeke, Madeleine 2007 május 3-án tűnt el a dél-portugáliai Praia da Luz főleg britek látogatta üdülőközpontjának egyik szállodájából, miközben a szülők 50 méterre egy közeli étteremben vacsoráztak.

A kiterjedt kutatások és a számtalan rendőrségi nyomozás ellenére a mai napig nem találták meg a fiatal lányt, ahogy az elrablóját sem. A német rendőrség szerint sajnos nem valószínű, hogy több mint 15 év elteltével Maddie még életben lehet, a meggyilkolásával egy német férfit, Christian Bruecknert gyanúsítottak.

Madeleine McCann szülei / Fotó: Northfoto

Hirdetés

A férfi ellen, aki jelenleg szexuális bűncselekmény miatt tölti börtönbüntetését, állítólag olyan bizonyítékok vannak, amik 100 százalékosan meggyőzték az ügyészeket bűnösségéről, és a vádemelésre is elegek lesznek. A gyanúk ellenére azonban Brückner ellen soha nem emeltek vádat a brit kisgyermek eltűnésével kapcsolatban.

Most azonban egy fiatal nő a közösségi médiában azt állítja, hogy ő a 2007-ben eltűnt kislány. A 21 éves nő az Instagramon tűnt fel, ahova az „iammadeleinemcann” felhasználónévvel regisztrált.

A nő állítása szerint nem sok mindenre emlékszik gyerekkorából, és csak néhány hónapja döbbent rá arra, hogy ő lehet Madeleine McCann. Annak ellenére azonban, hogy állításai nagy figyelmet kaptak az interneten, a Mirror beszámolója szerint a nyomozók nem veszik komolyan az állításait.

A nő „bizonyítékai” között szerepel egy szeplő a lábán és egy folt a szeme alatt ugyanazokon a helyeken, mint az eltűnt kislánynak volt, és annyira biztos az igazában, hogy most egy DNS-teszt elvégzéséhez is segítséget kért.

Hirdetés

Segítsetek, beszélnem kell Kate és Gerry McCann-nel, azt hiszem, én lehetek Madeleine. DNS-tesztre van szükségem– olvasható az Instagramján.

Az ügyészek azonban ennek ellenére továbbra is úgy vélik, hogy Madeleine McCann már nem él.