Elbukta: Kifecsegte a kínos titkot Erzsébet királynőről. Távoznia kellett a királyi család mellől

Egy furcsa bukásról számolt be nemrég az Express című lap. Az egykori királynőt, II. Erzsébetet sokáig a Rigby & Peller nevű luxustermékeket gyártó cég látta el melltartókkal. A cég tulajdonosa, June Kenton üzletasszony régóta a királyi család mellett is dolgozott még az anyakirálynőt is tőlük szerezte be a fehérneműit.

Kenton 2017-ben kiadott egy önéletrajzi könyvet, amelyben túl sok dolgot árult el királynőről, emiatt pedig elbukta élete legértékesebb barátságát.

June mindig személyesen találkozott Erzsébettel, amikor a ruhaneműket próbálta a királynő. A könyvben részletesen leírta a folyamatot, ezért pedig távoznia kellett a király családtól – írja az Express. Kenton a beszámolójában azt írja, hogy a királynő felül ruhátlanul álldogált előtte, és, hogy a próbák alatt II: Erzsébet kutyái is végig jelen voltak.

Kenton és a cége több mint 50 éve állt kapcsolatban királyi családdal, de úgy tudni az önzéletrajzi könyv miatt megszűntettek vele minden kapcsolatot. A nő azzal próbált védekezni, hogy csak néhány történetet mesélt el, de a könyv megjelenése után már nem látták szívesen az udvarban írja az RTL.

Hirdetés

Forrás: Express