10 érdekesség Jennifer Lopezről. A 7-es nagy égés volt

Jennifer Lopez és Alex Rodriguez

Jennifer Lopez július 24-én lett 51 éves. Sokan nehezen hisznek a fülüknek mikor meghallják J.Lo életkorát, ugyanis az énekesnő inkább hasonlít egy frissen végzett egyetemistára mint egy többgyermekes édesanyára.  Az idei év nem annyira bombasztikus a színésznő számára, a koronavírus járvány miatt ugyanis  a színésznő visszafogottan ünnepelte születésnapját.
Míg tavaly Jennifer tortáját 3 hónapon keresztül készítették, addig az idén  különösebb felhajtás nélkül szűk családi körben ünnepelt az énekesnő.

Összegyűjtöttünk nektek egy pár érdekességet a híres színésznőről.

1. Kezdjük talán a J.Lo művésznévvel, mert azt a közhiedelemmel ellentétben nem Jennifer találta ki. Eleinte sokan azt hitték, hogy a rajongóktól ered a találó becenév, de később kiderült, hogy  Heavy D rapper találta ki a hangzatos becenevet aki nem mellesleg segített Jennifernek az első albumának elkészítésében is.

hirdetés



2. A pletykák szerint Jennifer fenekét  egymillió dollárra biztosította. J.Lo nem győzi tagadni ezt a pletykát,  de ennek ellenére sokan még mindig úgy vélik, hogy a hátsóját egy becses kincsnek tartja az énekesnő.

3.Jennifer Lopez volt férje, Ojani Noa ki akarta teregetni a szennyest J.Lo-ról. Különböző videófelvételekkel akarta teleszórni az internetet, azonban a színésznő bíróság elé vitte az ügyet.  Így a színésznő kényes ügye szerencsésen megoldódott.

4. A Mint a kámfor c. filmnek köszönhetően J.Lo lett az első olyan latin-amerikai színésznő aki egy millió dollárt kapott egy filmszerepért.

Mint a kámfor

5. A „J to tha L-O!: The Remixes” remixlemez az első helyre került a Billboard 200 toplistáján. Ez az eredmény bekerült a Guinness Rekordok Könyvébe.

Jennifer Lopez - J To Tha L-O! (The Remixes) (2002, Cassette) | Discogs

6. J.Lo-nak köszönhető a Google Képek létrejötte. 2000-ben a színésznő Versace gyönyörű zöld ruhájával lenyűgözte a közönséget, és a keresőmotorban csak a ruhájával kapcsolatban voltak keresések. Ennek eredményeként a vállalat nagyot ugrott előre és egy évvel később bejelentette a Google Képek piacra dobását.

Jennifer Lopez's Reprised Green Versace Dress Deserves Its Own Oscar Buzz | Vanity Fair

7. Jennifer színészi pályájának vannak hullámvölgyei. Számos díjra jelölték már és egyszer  Arany Málna díjat is kapott a Gengszter románc c. filmben nyújtott alakításért. A színésznő azonban nem esik kétségbe, a kudarcra csupán mint motiváló eszközre tekint.

Gengszter románc
Gengszter románc

8. Jennifer Lopez nemcsak színésznő, táncos és énekes, hanem üzletasszony is. Saját étterme, ruha- és parfümmárkája van. Sőt, Jennifer jótékonysági munkában is  részt szokott venni.

There's A Jennifer Lopez Clothing Line At Kohls? | mytwistedeutopia

9. Jennifer egy egyszerű puerto rico-i családban született. Édesapja számítástechnikusként dolgozott, édesanyja óvónő volt. A szülők megpróbálták megvédeni  lányukat az „utcai élet hatásától” ezért nem támogatták Jennifer színészi törekvéseit. Ezért  J.Lo úgy döntött, megszökik otthonról.

Jennifer Lopez a szüleivel

10. Jennifer Lopez Alex Rodriguez baseball játékossal 2019 márciusa óta jegyben jár, de az esküvő dátuma csak halasztódik a világjárvány miatt.

Jennifer Lopez és Alex Rodriguez

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.