Újabb borzalmas tragédia: bányatóba fulladt két kisfiú Tatabányánál: a szüleiknek arra sincs pénzük, hogy hazaszállítsák gyermekeik testét

A két kiskorú gyermek a nagyszülőknél volt látogatóban, és egy bányatóra mentek fürdőzni, ahol tragikus körülmények között vesztették életüket.

Ezeket látta már?

Szörnyű tragédia ért egy borsodi családot, akinek két gyermeke hunyt el Tatabányán, ahova nagyszüleikhez érkeztek látogatóba a nyári szünetben.

A két kiskorú gyermek egy bányatóra ment fürdőzni, ahol tragikus körülmények között belefulladtak a vízbe. A család mélyszegénységben él és jelenleg még arra sincsen lehetőségük, hogy gyermekeik testét hazaszállíttassák, hogy méltó körülmények között vehessenek tőlük búcsút.

Hirdetés

A borzasztó tragédiáról és a család helyzetéről Kolompár Orbán, az Országos Cigány Önkormányzat korábbi elnöke számolt be egy Facebookra feltöltött videóban. A volt elnök mindenkit arra kér, hogyha teheti, segítsen a családnak. Ezen felül felszólította a helyi Roma Nemzetiségi Önkormányzatot, járjanak közben az ügyben, hogy soron kívül segítséget kapjon a család.