Ezért akadozik a Messenger, az üzenetek és a képek nem érkeznek meg. Nálad működik?

Nem működik a Facebook Messenger, a felhasználói beszámolók és tapasztalatok azt mutatják, hogy a közösségi oldal üzenetküldő platformja nem továbbít semmi adatot.

Nem először fordul elő, hogy teljesen leáll a Facebook szolgáltatása. Az efféle problémákat jellemzően szerverhiba vagy egy rosszul sikerült új fejlesztés okozhatja, de már az is előfordult, hogy kitálalt egy volt Facebook-alkalmazott, azt állítva, köze lehet ahhoz, hogy leállt a fél internet.[

A tavalyi, világszintű Facebook-leállás, még Mark Zuckerberg Facebook-vezér vagyonát is alaposan megtépázta.

Egyelőre nem tudni, hogy pontosan mi a probléma oka, a hibát a szolgáltatások állapotát figyelő Downdetector oldal is jelezte.

Hirdetés

A Facebook Messenger összeomlott! Ez a downdetector  weboldal eredménye, ahol a Marek Zuckerberg cégéhez tartozó kommunikátor egyre több bejelentést gyűjt össze a problémákról. Több más országban (USA, Németország vagy Japán) is megnéztem a jelentéseket, és kiderült, hogy oda nem ért el a hiba.

A Messenger nekem megint nem működik, olyan problémám van, mint az alábbi felhasználóknál .. mikor kezd újra működni ..?

Nem láthatja barátai tevékenységét.
Megjelenik egy hálózati probléma üzenet.
Az üzenetek kézbesítése nem történik meg.

Már megint itt tartunk. Minden jól működik, csak a Messenger várja a csatlakozást a hálózathoz. Valaki meg tudná javítani.

Az a bajom, hogy egy idő után eltűnnek az aktívakról szóló információk, aztán nem küldenek üzeneteket, mintha az alkalmazás megszakadna a kapcsolat. És így tovább és tovább, a rendetlenség 10 percenként újraindul.

Problémáim vannak a csatlakozással, minden rendben volt, és hirtelen beléptem a rendetlenségbe, és vártam, hogy a hálózat és más alkalmazások működjenek

– példa megjegyzések a downdetector.pl oldalon (eredeti helyesírás)

A jelentések szerint a Messengerrel kapcsolatos problémák délután 4 óra után kezdődtek. Nem tudjuk, mi okozta őket, és nem tudjuk, meddig tartanak.