MOST ÉRKEZETT! Újra megszólalt Vogel Evelin! EZZEL a súlyos váddal illeti most Magyar Pétert! Ilyen a világon nincs.. Ha ez igaz, akkor.. – DRÁMAI RÉSZLETEK:

Újra megszólalt Vogel Evelin Magyar Péterről. „Azért fordultam a nyilvánossághoz, mert elég volt! Péter átlépett egy határt” – ez a címe annak kb. négyperces videónak, amit Magyar Péter volt barátnője, Vogel Evelin tett közzé a saját YouTube-csatornáján nemrég. A videóban Vogel Evelin arról beszél, hogy pár hete megkérte Magyar, hogy vigye el a holmijait, amik még ott maradtak. Ekkor Magyarnál Radnai Márkkal állítólag közölték vele, hogy tudják, mi van nála, és ha nem teszi, amit mondanak, akkor börtönbe juttatják és tönkreteszik az életét.

Vogel azt mondta, azzal gyanúsították, hogy a Fidesznek dolgozik, és hogy kém. Azt mondta, ezután döntött úgy, hogy nyilatkozik a dolgaikról. Hozzátette, nagyon nem mindegy szerinte, ki és milyen értékek mentén szeretne változást hozni az országba. Azt mondta, az interjú óta állandóan keresik, és a barátai is szeretnék tudni, „mi történik itt”, ezért úgy döntött, hogy a saját felületén fog beszámolni arról, amit megélt és megtapasztalt, és itt fog kommunikálni.