Rendkívüli hír: búcsúlevelet hagyott maga után az eltűnt fideszes politikus

Egyelőre még nem lehet tudni, hogy mi történt Jenő polgármesterével. Az Index információi szerint nyomozás folyik ellene. Az 50 éves politikust egy szegedi hotelben találták meg, hiányos öltözékben, miután rosszul lett. Kerekes Ildikó sajtóinformációk szerint még búcsúlevelet is írt. A polgármestert jelenleg a székesfehérvári Fejér Vármegyei Szent György Kórházban ápolják, így kérdéses, hogy csütörtökön megtartják-e Jenő település képviselő-testületének alakuló ülését.

Egy korábbi uniós pályázat elszámolása miatt indult nyomozás Jenő település újraválasztott polgármestere ellen – tudta meg az Index. Kerekes Ildikó egy másik önkormányzatnál volt pénzügyi vezető, ahol az uniós pályázatokat kezelte. A lap helyi forrásoktól úgy értesült, hogy egy vállalkozó jelentette fel az 50 éves hölgyet. 

Ahogy arról már korábban beszámoltunk, a polgármestert szombaton kezdte el keresni a rendőrség, majd kedden lekerült a keresett személyek listájáról. Jenő település önkormányzati hivatalában úgy tájékoztattak bennünket, hogy hétfő éjjel találták meg az eltűnt polgármestert, aki életben van. Több információt nem osztottak meg.

A faluban azt beszélik, hogy egy szegedi hotelben szállt meg, ahol rosszul lett és orvost kellett hívni hozzá. A politikus sem családtagjainak, sem munkatársainak nem jelezte utazási szándékát, így senki nem tudott a polgármester hollétéről. A lap szerint az „50 éves polgármestert hiányos öltözékben, nem közszereplőhöz méltó módon találták meg hotelszobájában Szegeden”. Úgy tudni, egy búcsúlevelet is találtak nála.

Hirdetés

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelki elsősegély számot!