Most kiderült a nagy titok – Sosem találnád ki, kihez ment feleségül Szulák Andrea…Na ő rá sose gondoltál volna

Szulák Andrea egy meglepő történetet osztott meg a közel két évtizeddel ezelőtti időszakról, amikor Frei Tamással együtt járták a világot egy televíziós műsor készítése miatt. A NőComment! szilveszteri adásában fog erről bővebben mesélni, de annyit elárult, hogy Frei Tamással több közös dolog fűzi össze, mint ahogy azt sokan gondolnák.

A 2000-es évek elején az Egyesült Államokban utazgattak és forgattak, amikor ellátogattak a legendás Las Vegasba. Az ott történtekhez az ismert mondás is fűződik: „Ami Las Vegasban történik, az Las Vegasban marad.” Szulák Andrea azonban most készül lerántani a leplet néhány titokról, amelyekről még mindig papírja van.

Hogy pontosan mi történt Las Vegasban, az a NőComment! műsorában derül majd ki.

„Egy televíziós műsor kapcsán jártuk a világot, és egy szép napon kikötöttünk Las Vegasban.

Az volt az egyik programunk, hogy elmentünk a Little White Chapelbe (esküvői kápolna), és összeházasodtunk Frei Tamással, amiről a mai napig papírom van” – vallotta be sokak meglepetésére Szulák Andrea.

Azt persze meg kell említenünk, hogy a Las Vegasban köttetett ilyesfajta házasságokat képletesen kell érteni, ezeket a névlegesen köttetett frigyeket a törvény és az egyház sem ismeri el.

A színésznő ennek értelmében még mindig az eladósorban levő hölgyek táborát erősíti, de ami igaz, az igaz… állt már oltár előtt, ám azt legalább stílusosan tette, a szórakoztatóipar fellegvárában.