Váratlan fordulat! Megtörtént, amire a TV-nézők sem számítottak!

A fiatal lány, Brigi, mindig gyanakodott arra, hogy vőlegénye, Dusán hűtlenséget követhet el, bár eddig nem történt olyan konkrét esemény, ami ezt igazolta volna. Mégis, Brigit mélyen bántotta néhány dolog, amit a videókban látott és hallott Dusánról. Különösen elszomorította, hogy Dusán közel került egy másik nőhöz, Edához, akivel egyre bensőségesebb viszonyt alakított ki. Brigi számára az volt a legfájdalmasabb, amikor Dusán megvédte Edát, és közbenjárásának köszönhetően a lányt nem küldték haza egy korábbi incidens után.

A legutóbbi adásban meglepő fordulat történt, amikor ismét felvillant a piros gömb a lányok villájában. Brigi ekkor hozott egy váratlan döntést, és megcsó-kolta a mellette ülő Mátét, aki már hosszú ideje udvarolt neki, de korábban nem közeledett hozzá.

A cs-ók után Brigi így nyilatkozott:

„Bennem volt, hogy na, akkor dobjuk vissza azt a piros gömböt. Máté szerintem nagyon meglepődött, azt hitte, megint összeomlok, sírni fogok, és nagyon rossz lesz nekem. De láttam rajta, hogy hirtelen azt se tudja, milyen helyzetben van.”

A fordulat nemcsak Mátét, de a nézőket is alaposan meglepte.

A váratlan cs-ók Brigi részéről egyértelműen válasz volt az eddigi bizonytalanságra és féltékenységre, amelyet Dusán viselkedése váltott ki benne. Bár sokáig ellenállt Máté közeledésének, a piros gömb felvillanása és a korábbi csalódások végül egy olyan töréspontot jelentettek, amelynél Brigi engedett az érzéseinek.

A legnagyobb kérdés most az, hogy a cs-ók milyen következményekkel jár Brigi és Dusán kapcsolatára nézve. Vajon Dusán hogyan reagál majd, ha megtudja, mi történt? Ez a fordulat komolyan befolyásolhatja a kettejük jövőjét.

Forrás: MSN / TV2