Olyan, az élő műsorban nem látott jelenet zajlott le a kamerák előtt tegnap este Torghelle Sándor és Shane Tusup bokszmeccsén, amit feltétlen látnod kell – ÍME a jelenet

Ahogy arról korábban a Blikk is beszámolt, vasárnap este a Sztárboxban Shane Tusup és Torghelle Sándor mérkőzése villámgyorsan véget ért, hiszen utóbbi már az első menetben technikai KO-val kerekedett felül Tusupon. A mérkőzés végén Tusup véletlenül a bírónak is kiosztott egy ütést.

A Sztárbox negyedik adásának utolsó mérkőzése a 42 éves Torghelle Sándor és a 36 éves Shane Tusup között zajlott. A meccs már az első menetben véget ért, mégpedig technikai KO-val, miután az egykori futballista több komoly ütést is kiosztott ellenfelének.

Torghelle az első menet végén a sarokba szorította Tusupot, mire a bíró közbelépett, ám így az amerikai véletlenül neki osztott ki egy ütést.

Bár a ringben elhangzottakat nem lehetett hallani, a 24.hu szerint Tusup valószínűleg elnézést kért a bírótól, mivel utóbbi szájáról az „it’s okay”, azaz „semmi baj” szavak voltak leolvashatóak, amikor Tusuppal egymásra néztek.