Egy férfi azt hiszi, hogy darázsfészket talált a padláson – elsápad, amikor rájön, mi van benne.

James meglepetten találta Liam sírva a padláson. Megnyugtatva rémült fiát, Jamesnek fogalma sem volt arról, hogy ez a pillanat egy régóta rejtett titkot fog felfedni otthonukban.

Нет описания фото.

2018-ban a család tuja fáit szarvasok károsították. Amikor készültek azok cseréjére, valami szokatlant vettek észre a kert keleti oldalán lévő fák között. Eleinte egy elektromos doboznak vélték, de sokkal rejtélyesebbnek bizonyult.

Wasp Nests - Suffolk Pest Control Company

2018 májusában kertészek érkeztek, hogy eltávolítsák a károsított fákat, és kiderült, hogy a fémdoboz valójában egy hatalmas darazsfészkek bejárata. A fészek mérete és a szokatlan hangok, “mintha egy autómotor küszködne”, meglepte James-et és Liamot.

Wasps In Attic How To Get Rid Of Them Attic Projects, 60% OFF

James szakembert hívott a darazsak ellenőrzésére, de amikor az egyetlen fészket a padláson meg akarta tekinteni, a szakember visszautasította a munkát. Bár több kártevőirtó szolgáltatással is kapcsolatba lépett, James-nek azt tanácsolták, hogy várjon az télig. A rosszabbodó körülmények és az elviselhetetlen zajok előtt James úgy döntött, hogy maga veszi kézbe a helyzetet.

Hirdetés
Colossal Wasps' Nest Found In Attic Is The Stuff Of, 56% OFF