Gáspár Bea 70 milliós autót kapott a születésnapjára a férjétől! Amerikai világsztár adott privát koncertet a partiján: mutatjuk, ki az

Gáspárék ezúttal sem aprózták el az ünneplést, Győző igazi exkluzív luxuspartival lepte meg a feleségét annak ötvenedik születésnapja alkalmából. A bulin egy valódi világsztár is fellépett: a kilencvenes évek egyik legnépszerűbb előadója, a No Mercy énekese, Marty Cintron, aki több mint 6 millió forintnyi dollárért vállalta a privát koncertet. Gáspár Győző óriási bulit csapott felesége, Bea 50. születésnapjára, ami olyan szinten volt luxus, hogy a kilencvenes évek egyik legnépszerűbb előadója, Marty Cintron, a No Mercy énekese is fellépett. Az amerikai világsztár 6 millió forintnak megfelelő összegért jött el, hogy egy privát koncerttel ajándékozza meg az ünneplőket. Győző január óta titokban szervezte a meglepetéseket, és a legnagyobb diszkrécióval készítette elő a partit. A Városliget Caféban vasárnap este tartott eseményre több mint ötven vendég érkezett, hogy együtt ünnepeljék Bea asszony ötvenedik születésnapját.

A Blikk információi szerint a zenészek és a showman mellett egy igazi világsztárt is meghívott a bulira: Marty Cintront, aki a No Mercy együttes frontembere volt a kilencvenes években, és még ma is aktívan fellép. „Óriási meglepetés volt, senki nem számított rá. Nem hittünk a szemünknek, hogy Győző ilyet megszervezett. Bea szóhoz sem jutott a döbbenettől, mivel ő az egyik kedvenc előadója” – mesélte a parti egyik vendége a lapnak. „A koncert leírhatatlan volt, mindenki hangosan énekelt és táncolt a parketten, a hangulat pedig tetőfokára hágott. Úgy tudom, a sztárvendég egyenesen Miamiból jött egy magángéppel.” Gáspárék egyik szomszédja pedig egy fotót juttatott el a Blikkhez. A képen egy vadonatúj, fehér, több mint 70 millió forintot érő Bentley Continental GT látható. A lap szerint ez az autó volt Bea születésnapi ajándéka a férjétől.