Kulcsár Edina tovább alázza Csutit, NEM VOLT SZERELMES KORÁBBAN – KITÁLALT:

Kulcsár Edina tovább alázza Csutit, NEM VOLT SZERELMES KORÁBBAN – KITÁLALT:

Kulcsár Edinának leginkább azért kritizálják, mivel G.w.M-el való kapcsolatának bejelentésekor gyakorlatilag semmibe vette korábbi férjével töltött hat évét. Nos úgy tűnik, hogy ezt nem bánta meg, hiszen hasonlóan nyilatkozott most is.

,,Nagyon ösztönlény vagyok és az oldalaimat is mindig a legőszintébben, legnyitottabban kezeltem és adtam ki magam. Úgy gondoltam, tartozom ennyivel. A szerelmet is azért írtam nagy betűvel, mert az az, ami hiányzott leginkább a korábbi időszakból. Tényleg nem éreztem még ilyet. Nekem a Márk olyan, mint egy mentsvár, aki megfogta a kezemet a kút alján és húz kifele, mert ő tényleg ezt csinálja az érzéseivel. (…)Sokat sírok, ez tagadhatatlan. Most is tudnék, ha elengedném magamat. De csak azért, hogy mások szemében gyengének mutatkozzak, vagy sajnáljanak az emberek… Nem akarok beállni a sorba és játszani az áldozatszerepet, mert azt gondolom, hogy nagyon sokan ezt teszik, köztük a férjem is”

– mondta Kulcsár Edina a Fókusznak. A szépségkirálynő pedig legérzéketlenebbnek tartott kijelentését is megerősítette, miszerint Márk iránti érzelmei nem hasonlíthatók ahhoz, amit Csuti iránt érzett.

Csuti korábban nyilatkozott arról, hogy milyen érzelmeket váltott ki belőle Edina bejelentése:

„Látván, tudván, tapasztalván az elmúlt időszak történéseit, nagyon erősen a fejemben vannak olyan gondolatok, hogy ha ő ezt meg tudta tenni és ezt ő tudja tenni a mai napig. Nyilatkozatok, klip, kontextus, olyan dolgok, amiről nem beszélünk, akkor azért felmerül a kérdés, hogy én ismertem-e a feleségemet”

– nyilatkozta korábban.

Csuti szerint Edina bejegyzéséből elképesztő módon hiányzott az empátia, a tisztelet, illetve:

Hirdetés

„valami, amiből az ember azt gondolná, hogy az Edina emlékszik, mi történt a poszt megírása előtti hat évében”.

Ez a véleménye a mostani interjú után aligha változik…