Feldarabolták és ledarálták gyilkosai a kamaszlányt, majd kebabhúst csináltak belőle

A tini mindössze 14 éves volt, amikor eltűnt, holttestének maradványai soha nem kerültek elő. Most újranyitják az ügyét.

A brit Charlene Downes 2003-ban tűnt el Blackpoolból. Holttestének maradványai sosem lettek meg, és a bíróság senkit sem ítélt el az ügyében – írja a

Új igazságügyi bizonyítékok után kutatva egy szakértői csoport ismét megvizsgálja Charlene eltűnését. Az akkor 14 éves lánynak november elsején veszett nyoma. Az esettel kapcsolatos 2007-es gyilkossági per során az ügyészek azt állították, hogy Charlene holttestét két férfi feldarabolta és kebabhúsba darálta, csontjait pedig csempézésre használt munkagéppel zúzták össze.

Az ügyészek szerint a fiatal lányt azért rabolhatták el, hogy gyermekprostitúcióra kényszerítsék, de azt nem tudni, végül miért gyilkolták meg.

Hirdetés

A rendőrség közölte: Charlene Downes ügye továbbra is nyitott, és a lakosság részéről várják az esettel kapcsolatos érdemi információkat, melyeket 100 ezer fontos (45 millió forintos) nyomravezető díjjal honorálnak.