Radics Gigi 30 kilót fogyott a szülés óta,íme a fotó

Radics Gigi bő egy évvel azután nyerte vissza a bombázó alakját, hogy életet adott kislányának, Bella Szófiának.

Radics Gigi 2020. október 4-én hozta a világra kislányát, Bella Szófiát. Sosem titkolta, nagyon kívánós kismama volt, és egy percig sem stresszelt a kilókon. A kicsi igényei voltak az elsők, úgy volt vele, korábban annyit diétázott, hogy a babavárás közben nem akarta megvonni magától a finom falatokat.

A terhessége alatt pont azokat az ételeket kívánta meg, amelyek korábban tiltólistán voltak nála, összesen 30 kilót hízott. Miután életet adott gyermekének, szintén nem az volt a legfontosabb, hogy minél gyorsabban leadja a felesleget. Szépen, fokozatosan tért vissza a korábbi életmódjához, nyáron pedig arról számolt be, hogy megjött az ereje a sporthoz is.

Radics Gigi szexi darázsdereka

Immár mind a 30 kilogrammot sikerült leadnia rendszeres edzéssel és tudatos étkezéssel. Bár ő még nem száz százalékig elégedett, az eredmény szemmel látható. A legújabb, Nem szóltál című dalához készült videóklipben is olyan szexi szetteket visel, amelyek remekül kihangsúlyozzák darázsderekát.

Hirdetés

Szerencsés alkatnak tartja magát, hiszen pár kiló plusszal is felvehet olyan darabokat, amelyek derékban szűkítettek. Édesanyjától örökölte a nőies, homokóra alakot.

– Nálam fennáll a jojóeffektus. Amikor feljött három-négy kiló plusz, akkor is hordhattam derékhangsúlyos ruhákat, mert szerencsére a derekam megmaradt mindig valamennyire. Ha gáz van, akkor ott szoktam először észrevenni – ecsetelte a 25 éves sztár a Tények Pluszban.

Szereti hangsúlyozni idomait, sőt fiatalabb korában szándékosan posztolt provokatívabb képeket a közösségi médiában.